Fordelen ved at kunne booke en akuttid

Hvad er en akut tid?

Hos Smilklinikken tilbyder vi akutte tider til patienter med akut opstået tandpine, knækkede tænder, betændelse og lignende. Når du har brug for en akut tid, sørger vi for, at du får en tid hos en professionel tandlæge så hurtigt som muligt samme dag, så du ikke skal have ondt mere end højst nødvendigt.

Hvornår har jeg brug for en akut tid ved tandlægen?

Der kan være flere årsager til akut opstået behov for tandlæge. Oftest vil du opleve kraftige smerter, som så kan være opstået af forskellige årsager. Typisk handler det om Caries angreb, der giver en jagende eller konstant smerte i tanden. Der kan også være tale om betændelse i visdomstænder eller tandbylder eller en blottet nerve ved en knækket tand.

Uanset om du kender årsagen eller ej, er det vigtigt, at du kontakter os på 70 87 86 62 ved akut opstået og kraftig smerte i tænderne.

Det skal du være opmærksom på:

  • Dunkende eller jagende smerter
  • Hævelse
  • Rødme
  • Puds/ betændelse
  • Er tanden knækket?

Fordele ved smilklinikkens akut tider

Der er mange fordele ved Smilklinikkens akutte service. Den vigtigste fordel er, at vi kan hjælpe dig af med smerter, hvis voldsom tandpine er årsagen til, at du har brug for en akut tid. Når du bestiller en akutid kommer du naturligvis ind til en af vores veluddannede og erfarne tandlæger og tandplejere, der sørger for, at du får den bedste behandling. Du vil altid opleve et højt niveau af faglighed, og vi tager kærlig hånd om dig og sørger for, at du føler dig i trygge hænder. Hos Smilklinikken holder vi os konstant opdaterede på den nyeste viden og teknologi, så du altid får den bedste behandling. Akuttiden omfatter desuden personlig rådgivning om tandpleje og forebyggelse af tandproblemer.

Undgå at betale for meget

En akuttid ved din egen tandlæge er billigere end en tid ved tandlægevagten. Du kan altså spare dig selv for penge, hvis du bestiller en akut tid hos os frem for en tid ved tandlægevagten. Opstår der dog voldsom smerte uden for telefonens åbningstider, der ikke kan dulmes med almindeligt smertestillende, kan det være nødvendigt at ringe til tandlægevagten. Det er vigtigt, at du lytter til dig selv og gør, hvad du føler dig tryggest ved.

Har du spørgsmål til vores akutte service, er du velkommen til at kontakte Smilklinikken på 70 87 86 62.

Har du brug for en tandlæge nær Frederiksværk? Vi er beliggende i Jyllinge syd for Frederiksværk.

×
Ring til Jyllinge
Menu