Lige tænder – en mulighed i alle aldre

Nogle mennesker er fra naturens side blevet beriget med et tandsæt, hvor tænderne sidder som perler på en snor. Men det er langt fra alle. Mange andre har på denne front ikke været helt lige så heldige.

Men der er håb for alle, som drømmer om et smukt og lige tandsæt. Der er nemlig gode muligheder for at få lige tænder, hvis du vælger at få foretaget tandregulering hos en tandlæge.

Det er aldrig for sent at få rettet dine tænder

Mange børn og unge får rettet tænder, inden de afslutter deres skolegang. At dette er almindelig praksis i Danmark leder til, at en stor del af befolkningen fejlagtigt tror, at tandregulering er forbeholdt yngre aldersgrupper.

Men dette er langt fra tilfældet.

Det er nemlig aldrig for sent at få rettet dine tænder. Går du med et ønske om at få lige tænder, men har du indtil nu skudt tanken væk uden videre overvejelse, er der således god grund til at spidse ører; med moderne tandregulering har nemlig også du mulighed for at få de lige tænder, du længe har drømt om!

Få lige tænder med tandregulering                      

Der er i dag flere og bedre muligheder for at reguleret dine tænder end nogensinde før.

Traditionel tandregulering tager sit udgangspunkt i metalbøjler – ofte de klassiske ”togskinner” – som i dén grad forbindes med ungdommen. Men der findes også mere diskrete og ikke mindst hurtigere metoder.

Invisalign og inman aligner – også kendt som ”de usynlige bøjler” – er tandregulering med plastskinner, som med deres aftagelige funktion og gennemsigtige udseende i høj grad vinder indpas i Danmark og i danskernes hjerter.

Der er således adskillige muligheder for tandregulering, og kunne du tænke dig at få lige tænder, hjælper vi dig gerne i Smilklinikken. Tag første skridt og kontakt os allerede i dag!

×
Ring til Jyllinge
Menu