Jyllinge
+45 4673 0330
Frederiksværk
+45 4772 0370
Vi yder 10% i studierabat på frie ydelser

Tandlæge Hundested

slider_01

Hvem er vi?

Smilklinikken er et topprofessionelt tandlægeteam, der råder over to klinikker: En i Jyllinge og en i Frederiksværk – blot en kort bustur fra Hundested. Vores stab består pt af fire tandlæger, to tandplejere og to rådgivere, der alle brænder for det de laver. Hos os er det lysten og ikke pligten, der driver værket, og vi sørger altid for, at have fingeren på pulsen når det kommer til nye tendenser i tandlægeverdenen. Vi lægger stor vægt på hele tiden at videreuddanne os, bl.a. har vores klinikejer Rinat Wassermann gennemført adskillige internationale kurser, så hun er i stand til at praktisere på et meget højt fagligt niveau. Det er dog ikke kun faglighed vi lægger vægt på, kundekontakt er også af allerstørste vigtighed. En god oplevelse hos tandlægen starter allerede inden man lægger sig i tandlægestolen. Vi indgår altid dialog med vores kunder, så vi sammen kan komme frem til den bedste løsning til lige netop dem. Ingen kunder er jo ens, og derfor er det også vigtigt for os, at praktisere individuel behandling.

Hvad kan vi tilbyde?

Takket være vores dygtige team, der konstant dygtiggører sig, er vi i stand til at tilbyde tandlægebehandling i særklasse. Vi foretager alle former for behandlinger hos Smilklinikken, lige fra almindelige forebyggende behandlinger til kosmetisk tandpleje. Vi ved, at tænder kun holder sig sunde og flotte, hvis de til stadighed bliver vedligeholdt, og derfor sørger vi også for regelmæssigt at undersøge dine tænder og dit tandkød. Vi renser, kontrollerer og instruerer dig i hvordan du bedst passer på dine tænder.

Det siger vores kunder

Hos Smilklinikken er vores ambition, at have de mest tilfredse kunder, og når man ser på vores kunders anmeldelser af deres besøg er vi godt på vej. Nogle af de ord der går igen er “behagelig atmosfære”, “professionel behandling” og “kompetente tandlæger” – en respons som vi selvfølgelig er meget stolte af.

Smilklinikken har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.

Sådan kommer du fra Hundested til vores klinik

Den ene af vores to lækre klinikker har adresse på Strandgade 24, 3300 Frederiksværk – byen der i 2007 blev udpeget som nationalt industriminde af Kulturarvsstyrelsen. Frederiksværk er en charmerende, traditionsrig by i Nordsjælland, der dog stadig har plads til innovation og store ambitioner, hvilket vi i den grad lever efter hos Smilklinikken. Vores adresse gør det nemt at nå vores klinik med både bil og offentlig transport. Hvis du kommer fra Hundested, kan du tage lokalbane 920R mod Hillerød Station og stå af på Frederiksværk Station. Fra Frederiksværk Station er der kun en kort gåtur på 600 meter til du sidder i vores venteværelse. Vi glæder os til at se dig til en professionel konsultation hos Smilklinikken i Frederiksværk.

 

 

Åbningstider Jyllinge

Mandag 8:30 - 17:30
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 17:15
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:30 - 15:00

Åbningstider Frederiksværk

Mandag 8:00 - 19:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 17:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 17:00

Vores patienter siger

  • Ingrid W
    Har i alle henseende været fuldt tilfreds
  • Malin K
    Sød og venlig betjening. Meget professionel behandling.
  • Trine V
    Jeg er meget glad for at komme her. Jeg føler mig tryg og velkommen.

Se flere anmeldelser
Jyllinge +45 46 73 03 30 Frederiksværk +45 47 72 03 70