Jyllinge
+45 4673 0330
Frederiksværk
+45 4772 0370
Vi yder 10% i studierabat på frie ydelser

Tandlæge Ølstykke

slider_03

Smilklinikken nær Stationsbyen Ølstykke

Smilklinikken råder over to klinikker centralt beliggende i Jyllinge og Frederiksværk. Vores placeringer giver os mulighed for også at tilbyde vores behandlinger til de af vores patienter, der bor i de nærliggende nabobyer. Vores navn siger meget om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder vores patienter. Vi vil gerne give vores patienter en behagelig oplevelse hos tandlægen og hjælper vores patienter til et sundt og flot smil. Hos Smilklinikken er vi positive og har fokus på en anerkendende tilgang i behandlingen af vores patienter. Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at en positiv oplevelse hos tandlægen allerede skal begynde, når du træder ind ad døren hos os. Det er vigtigt for os, at vores patienter ved, at vi behandler med stor omtanke og omhu hver eneste gang.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Smilklinikken har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.

Behandlinger til enhver

Smilklinikken kan tilbyde vores patienter en bred vifte af behandlinger fra vores fagligt kompetente medarbejdere, der gennem årene har specialiseret sig inden for de behandlingstilbud klinikken tilbyder. Vi prioriterer uddannelse af vores medarbejdere på vores klinikker, så vi til alle tider kan udvikle vores kompetencer inden for tandpleje og- teknik. På samme måde, sørger vi for at holde os opdateret inden for de nyeste teknologier som eksempelvis CEREC-teknologi, det nyeste røntgen-udstyr og laserbehandlinger. Det bidrager til mere effektive behandlinger, bedre resultater og smertefrie behandlinger for vores patienter.
Vores behandlinger dækker alt fra almindelige rutine-tjek og tandrensninger til de mere avancerede operationer og kosmetologiske forbedringer. Blandt andet kan vi tilbyde paradentosebehandlinger, rodbehandlinger og tandimplantater. Hos os kan vi hjælpe med at forebygge og vedligeholde dine sunde tænder samt sørge for, at du får den bedste rådgivning til behandling af dine tænder.

Sådan finder du os

Søger du tandlæge i nærheden af Ølstykke, kan du nemt og hurtigt komme frem til os. Vores behagelige klinik i Jyllinge er placeret i Jyllinge Centret. For vores patienter, der kommer fra Ølstykke, er vores klinik derfor let tilgængelig både med offentligt transport og med bil. Fra Ølstykke Station er det muligt at tage bus 600S mod Hundige station og stå af ved stoppestedet Jyllinge Centret – her køres du lige til døren på kun 12 minutter. Er du i bil, er der rig mulighed for at finde gratis parkeringspladser ved centret.

 

Åbningstider Jyllinge

Mandag 8:30 - 17:30
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 17:15
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:30 - 15:00

Åbningstider Frederiksværk

Mandag 8:00 - 19:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 17:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 17:00

Vores patienter siger

  • Malin K
    Sød og venlig betjening. Meget professionel behandling.
  • Trine V
    Jeg er meget glad for at komme her. Jeg føler mig tryg og velkommen.
  • Ingrid W
    Har i alle henseende været fuldt tilfreds

Se flere anmeldelser
Jyllinge +45 46 73 03 30 Frederiksværk +45 47 72 03 70