Jyllinge
+45 4673 0330
Frederiksværk
+45 4772 0370
Vi yder 10% i studierabat på frie ydelser

Tandlæge Slangerup

slider_02

Smilklinikken – ikke langt fra dig

Smilklinikken tilbyder sine patienter den bedste behandling i deres to klinikker, der ligger centralt i Frederiksværk og Jyllinge. En lille køretur mod Jyllinge Centret vil derfor lede dig direkte til vores hyggelige og dygtige tandlægeklinik på næsten ingen tid.

Det er vigtigt for os at give vores patienter en behagelig og professionel oplevelse hos tandlægen. Vi værdsætter derfor en åben dialog med vores patienter, hvor vi i fællesskab kan finde de bedste tilbud og behandlinger. Det betyder, at vi bruger tid på at rådgive vores patienter om de forskellige behandlinger, vi udfører. Vi tager altid udgangspunkt i hver enkelt patient således, at vi kan tilbyde en behandling og pleje, der er skræddersyet til den enkelte patients behov og ønsker. Vores ambition er at give vores patienter den bedst mulige behandling, vi kan yde, så patienten er tilfreds og ønsker at komme igen og igen.

Læs vores anmeldelser på Facebook

Smilklinikken har 4,6 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser.

Vores behandlinger

Om du søger dygtig tandkirurgi eller flot kosmetisk tandbehandling, kan vi, hos Smilklinikken, helt sikkert hjælpe dig. Vores tandlæger og tandplejere har mange års erfaring med adskillige behandlinger inden for tandpleje og uddannes løbende inden for de nye teknikker og teknologier, der hele tiden videreudvikles. For at sikre dig en moderne og konkurrencedygtig behandling, mener vi, at det er nødvendigt at tilegne os ny viden om behandlingsmuligheder og- teknikker. Vores brug af CEREC-teknologien betyder for eksempel, at du som patient kan få din krone på samme dag, som vi laver den, fordi den kan fremstilles inden for tre timer i klinikken. Derudover behandler vi blandt andet paradentose ved hjælp af en dental laser, for at give en mere behagelig og smertefri behandling. Vores klinik tilbyder en stor samling af behandlingstilbud og kan hjælpe dig på vej mod sundere tænder.

Her ligger vi

Smilklinikken i Jyllinge ligger ikke længere end en lille køretur fra Slangerup. Med vores beliggenhed lige ved Jyllinge Centret er vi ikke svære at finde, uanset hvilket transportmiddel du vælger at benytte. Kommer du i bil skal du blot ud på en lille køretur på et kvarter, før du træder ind ad døren i vores klinik. Desuden er der mulighed for at parkere gratis ved Jyllinge Centret. Også med offentligt transport er du hurtigt fremme på en lille halv time, da bus 600S mod Hundige station vil stopper lige foran centret og vores klinik.

 

Åbningstider Jyllinge

Mandag 8:30 - 17:30
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 17:15
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:30 - 15:00

Åbningstider Frederiksværk

Mandag 8:00 - 19:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 17:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 17:00

Vores patienter siger

  • Trine V
    Jeg er meget glad for at komme her. Jeg føler mig tryg og velkommen.
  • Malin K
    Sød og venlig betjening. Meget professionel behandling.
  • Ingrid W
    Har i alle henseende været fuldt tilfreds

Se flere anmeldelser
Jyllinge +45 46 73 03 30 Frederiksværk +45 47 72 03 70