Vejen til hvidere tænder

Et bredt smil med flotte og hvide tænder. Sådanne smil er der mange af i blade og reklamer, men ikke desto mindre er virkeligheden en anden for langt de fleste mennesker.

Rygning og indtag af blandt andet rødvin og kaffe forårsager nemlig tit og ofte misfarvninger på tænderne, og dette leder for manges vedkommende til et ønske om at få hvidere tænder. Udover sådanne eksterne misfarvninger kan også interne misfarvninger fra eksempelvis indre tandblødninger være årsag til ønsket om hvidere tænder.

Men hvilke muligheder er der for at få hvidere tænder? Det giver vi i Smilklinikken dig et indblik i nedenfor.

Tandblegning – nemt og effektivt

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, som har til formål at gøre dine tænder hvidere.

Er dine misfarvninger eksterne, sker dette ved at påføre tænderne en blegegel, som kemisk påvirker farvestofferne på tænderne. Dette kan gøres enten på tandklinikken eller derhjemme ved brug af en blegeskinne.

Er dine misfarvninger derimod interne, kan tænderne blive hvidere ved indefra at fylde dem op med en blegende pasta.

Begge former for tandblegning foretages på enkel vis, og du vil hurtigt kunne se en forskel – og dermed blive gladere for dine tænders udseende.

Er tandblegning skadeligt for tænderne?

Vælger du at få foretaget tandblegning hos os, er der ingen grund til at bekymre dig om eventuelle bivirkninger.

Inden behandling med tandblegning påbegyndes, undersøger vi dine tænders emalje, og forsikrer os i denne forbindelse om, at dine tænder egner sig til blegning. Ved blegning af eksterne misfarvninger vil emaljen nemlig slides en smule – i en grad der ikke er skadelig for sunde tænder – og derfor er en indledende undersøgelse vigtig. Vi ønsker at levere et flot resultat, der ikke går ud over dine tænders sundhed.

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få hvidere tænder med tandblegning, er du velkommen til at kontakte os i Smilklinikken.

×
Ring til Jyllinge
Menu